V soboto, 14. 10. 2023 se je hrumenje motorjev pred AS Domžale Moto centrom v Trzinu razlegalo še bolj kot običajno. Potekal je namreč že tradicionalni šesti jesenski moto piknik, kjer ni manjkalo zabave, dobre hrane in pijače, glasbe ter številnih ugodnosti za naše stranke.

Ljubitelji motociklizma so se lahko preizkusili na testnih vožnjah z motornimi kolesi Honda in Ducati. Na voljo so bili testi čelad različnih modelov najbolj priznanih blagovnih znamk, outlet ponudba motoristične opreme s popusti do -85 %, poleg tega pa so kupci lahko izžrebali tudi popust do 50 % na redno kolekcijo.

Obiskovalci so lahko sodelovali tudi v nagradni igri, kjer so se potegovali za glavno nagrado – bon v vrednosti 100 € ter druge praktične nagrade. Glavno nagrado je prejel Gašper Gostinčar, praktične nagrade pa Niko Mihelič in Aleš Štefančič.

Poleg odlične glasbe, hrane in pijače pa so dogodek še dodatno popestrili naši poslovni partnerji, katerim se zahvaljujemo za sodelovanje, saj smo tako lahko našim motoristom ponudili kar največ. Piko na i pa so dodali še naši gosti: Timi ZajcEnej Logar in Gaber Keržišnik, ki je dogodek tudi povezoval.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem in tudi vsem, ki ste kakorkoli pripevali pri organizaciji dogodka. Še naprej vam želimo veliko prijetnih dogodivščin in srečno na poti!