Na zalogi imamo najnovejši dirkalni airbag Tech-Air® 10. Gre za najnovejšo inovativno avtonomno zračno blazino, ki se je pridružila družini Tech-Air® Alpinestars in vključuje elektronske sisteme zračnih blazin.

Popolna pokritost za ramena, prsi, hrbet in boke, zagotavlja najbolj celovito pokritost vseh zračnih blazin, ki so trenutno na voljo. Zasnovan je za uporabo na stezi in cesti ter se lahko uporablja z načini vožnje RACE in STREET, ki imajo posebne algoritme za zaznavanje trka z umetno inteligenco.

Absorpcija udarcev med nošenjem sistema zračnih blazin Tech-Air® 10 povzroči zmanjšanje udarne sile za do 95 % v primerjavi s pasivno zaščito.

NAPREDNA UMETNA INTELIGENCA

Najsodobnejši, nosljiv sistem zračnih blazin Tech-Air® 10 je opremljen z aktivnim elektronskim sistemom, ki vsebuje 12 senzorjev in algoritem za zaznavanje trka, ki uporablja umetno inteligenco za natančno spremljanje, kdaj se aktivira zračna blazina v primeru trka.

BLUETOOTH POVEZLJIVOST

Povezljivost Bluetooth z aplikacijo Tech-Air® omogoča spremljanje stanja delovanja sistema, stanja baterije in analize vaše vožnje, vključno z risanjem poti na zemljevidu. Aplikacija vam omogoča enostavno preklapljanje med načinoma ulične vožnje in načinom dirke, s čimer zagotavlja zaščito motoristov med vsakodnevno vožnjo in tudi med dirkanjem na dirkališčih.

Cena izdelka: 949,95 €

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na +386 1 562 37 00.