V soboto, 16. 4. 2022 se je pred našim moto centrom AS v Trzinu odvijala težko pričakovana otvoritev motoristične sezone, kjer so se zbrali ljubitelji motociklizma. Poleg hitrih servisnih pregledov motorjev, predstavitve novih modelov znamke Honda in Ducati ter sejma rabljenih motornih koles, so se obiskovalci lahko podali tudi na testno vožnjo in izkoristili popuste za novo zaščitno opremo.

Na letošnjem spomladanskem dogodku se je zbralo okoli 2.000 obiskovalcev. To je bil skupno naš 8. tradicionalni dogodek po dveletni prisilni korona pavzi. Sezono pričenjamo z dogodkom ob otvoritvi sezone, jeseni pa bomo organizirali jesenski piknik za vse motoristične privržence.

Obiskovalci so motocikle prizkusili tudi na testni vožnji

Za dogodek ob otvoritvi sezone smo motoristom ponudili testno floto 10 vozil: Honda GL1800DA Tour Goldwing, CRF1100A4, CMX1100A REBEL, NT1100D DCT, CB650RA, ADV350A, NSS350A Forza, SH150AD, PCX125A in Ducati Multistrada V2 S, Scrambler Desert Sled.

Želeli bi si še precej več modelov, vendar na žalost zamujajo in jih nameravamo v testno floto uvrstiti nekoliko kasneje. Vsekakor bodo omenjeni motocikli na voljo zainteresiranim še nekaj časa, da bodo svoj sanjski motocikel ali skuter pred nakupom preizkusiti tudi tisti, ki se dogodka tokrat niso mogli udeležiti.

Napoved za motoristično sezono 2022

Sergej Petkovšek (vodje prodaje Honda in Ducati) nam je zaupal: “Tudi letos nas veseli veliko povpraševanje in zanimanje za naši dve znamki Honda in Ducati. Prav tako za motocikle in skuterje vseh znamk nasploh. Zaradi številnih, a verjetno zdaj že vsem dobro znanih razlogov, so dobave kasnejše in skromnejše, kot bi si želeli, kar je na žalost postala nova realnost zadnjih dveh let za našo avto-moto branžo. Pomirja nas dejstvo, da za nami stojita dve resni znamki motociklov in zvesti motoristični navdušenci. Vsem našim strankam se zahvaljujemo za zaupanje in razumevanje. Še naprej se bomo trudili po naših najboljših močeh, da bi pravočasno zagotovili  zadostno količino motociklov in razveselili naše stranke.”

Zahvaljujemo se vsem udeležencem in tudi vsem, ki ste kakorkoli pripevali pri organizaciji dogodka. Še naprej vam želimo veliko prijetnih dogodivščin in srečno na poti!   

REZULTATI NAGRADNE IGRE

Izmed vseh sodelujočih, ki ste na dogodku izpolnili nagradni kupon, smo dne 16. 4. 2022 izžrebali naslednje srečneže:
– glavna nagrada BON v vrednosti 100 €: Nataša Vavpetič,
– praktična nagrada (samodejni izklop smerokaza): Juš Sušnik, Branko Vrečar.

Nagrajencem iskreno čestitamo in jim želimo uspešen nakup oziroma uporabo izdelkov. V kolikor nagrade niste prevzeli ob zaključku dogodka, boste vse informacije prejeli na vaš elektronski naslov.

Vaš AS Domžale Moto center.