NOLAN pinlock N104EVO/104

35,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,10 €
Vaš mesečni obrok

Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
3 x 18,10 €
Odplačati želim čim prej
3 x 18,10 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 18,10 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.


Ni na zalogi

  • Varen nakup
  • 14-dnevno vračilo
  • Enostavno plačilo

Velikost:
Spol:
Material:
Barva:

Izdelka trenutno ni na zalogi. Pošljite povpraševanje.
Pošlji povpraševanje

Deli z ostalimi:

Pinlock® vložek s silikonsko obrobo je najbolj učinkovita rešitev zoper megljenje vizirja in preverjeno deluje tudi v najbolj ogabnem vremenu. Pinlock® se preprosto vpne z notranje strani serijskega vizirja, opremljenega s čepki. Megljenje vizirja učinkovito preprečuje v primeru, ko se obe površini (vizir in vložek) res tesno stikata. Pinlock® s silikonsko obrobo se lepše prilega k vizirju in zahteva manj nege in vzdrževanja. Silikonska obroba dodatno skrbi, da se vlaga ne zaleze med vizir in vložek.

PINLOCK® je kemično obdelana ploščica, ki se enostavno vpne med dva čepka na vizirju. Megljenje vizirja učinkovito preprečuje le v primeru, ko se obe površini (vizir in vložek) res tesno stikata. Ker pa je vložek PINLOCK® vpet med čepka, se sčasoma krivi in izgublja kontakt z vizirjem. Med obe površini se v takem primeru zalezeta vlaga in prah. Med vožnjo zaradi vibracij prah med površinama povzroča praske, vlaga pa povzroča megljenje vizirja.

Vložek PINLOCK® in vizir je zato potrebno večkrat ločiti, najbolje takrat, ko čelade dalj časa ne uporabljate. Operite ga z vodo ali blago milnico. Za čiščenje ne uporabljajte čistil za okna, topil, bencina, razredčila in podobnih kemičnih izdelkov! Vložek ni odporen na praske, zato ga ne brišite, temveč mokrega le popivnajte s papirnato brisačo in posušite s sušilnikom za lase. Tako očiščen vložek PINLOCK®, ki se je po daljšem času prisiljenega položaja ukrivil po podobi osnovnega vizirja, enostavno obrnete na drugo stran (180°). Tako obrnjenega pustite kakšen dan oziroma za čas, ko čelade ne uporabljate, da se bo poravnal in kasneje ponovno tesno prilegal na površino vizirja.

Pred ponovno uporabo čelade vložek PINLOCK® spet obrnete tako, da bo silikonska obroba v stiku z notranjo površino vizirja. Z večkratnim dviganjem in spuščanjem vizirja preverite, ali je vložek dobro umeščen med oba čepka in ali se po celotnem območju silikonskega roba tesno prilega k vizirju.

Če se vložek PINLOCK® premika ali pa se ne prilega tesno k vizirju, zavrtite ekscentrično oblikovana čepka na vizirju in tako povečajte napetost naleganja na vizir. Napetost naleganja na vizir povečujte postopoma. Največjo napetost dosežete, ko sta čepka obrnjena navzven (MAX). Agresivno in premočno nastavljanje napetosti naleganja na vizir lahko poškoduje vložek PINLOCK®.

Če se vizir ali vložek PINLOCK® pri odpiranju zatikata ob tesnilo vizirja, potem je najbrž premaknjen mehanizem za nastavitev prileganja vizirja k čeladi, ali pa ta morda ni pravilno nastavljen. Ta poseg zahteva nekaj izkušenj, zato takšno nastavitev uredijo na Compaco servisu.

EAN koda 8030635666588
Blagovna znamka Nolan
Material PolikarbonatSorodni izdelki